Service Apotheek van Zanten

Deze Zeister apotheek bezorgt op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur genees- en hulpmiddelen in Austerlitz.

Contact: 030-6916956  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Apotheek Hoge Dennen-Kerckebosch

Deze apotheek zit in het nieuwe gezondheidscentrum aan de Hoog Kanje in Kerckebosch, samen met diverse huisartsen en fysiotherapeuten. Apotheek Hoge Dennen bezorgt uw geneesmiddelen thuis op verzoek. En als u bij één van de huisartsen in het gezondheidscentrum bent, kunt u uw geneesmiddelen meteen na uw bezoek aan uw huisarts bij de apotheek meenemen.

Contact: 030-6921577  www.apotheekhogedennen.nl

Apotheek de Sluis

Apotheek de Sluis (Driebergen) heeft een uitgiftepunt bij Supermarkt van Dijk. U kunt uw recept inleveren in een afgesloten dropbox. Recepten ingeleverd voor 14 uur in de supermarkt kunnen de dag erop vanaf 15 uur worden afgehaald.

Tevens is het mogelijk om recepten die u via de huisarts bestelt af te halen in de supermarkt, als de huisarts deze digitaal naar Apotheek de Sluis verstuurt. De geneesmiddelen worden discreet verpakt zodat het niet zichtbaar is voor het personeel van de supermarkt.

Daarnaast bezorgt deze apotheek ook van maandag t/m vrijdag in Austerlitz mocht u niet in staat zijn uw geneesmiddelen in de supermarkt op te halen.

Contact: 0343-514849 www.apotheekdesluis.nl

Apotheek de Bosrand

Apotheek de Bosrand aan de Arnhemse Bovenweg 285D te Driebergen is voor Auserlitzers de dichtstbijzijnde apotheek in Driebergen-Rijsenburg. De apotheek bezorgt ook medicijnen in Austerlitz.

Contact: 0343-723800 www.apotheekdebosrand.nl