Service Apotheek van Zanten

Deze Zeister apotheek bezorgt op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur genees- en hulpmiddelen in Austerlitz.

Contact: 030-6916956  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alphega Apotheek Hoge Dennen-Kerckebosch

In oktober van dit jaar verhuist deze apotheek naar het nieuwe gezondheidscentrum in Kerckebosch te Zeist. Zij zitten daar dan samen met de huisartsen Groenewegen, Witvoet, Groot, en de Boer in één centrum met fysiotherapie (Hietbrink, Berkhout en van de Hoek). Ook wordt daar een grote tandartsenpraktijk gevestigd. De apotheek gaat in het nieuwe centrum intensiever samenwerken met de huisartsen. Apotheek Hoge Dennen bezorgt uw geneesmiddelen thuis op verzoek. En na oktober 2015 kunt u uw geneesmiddelen meteen na uw bezoek aan uw huisarts bij de apotheek meenemen als u dat liever heeft.

Contact: 030-6921577     www.alphega-apotheek.nl/web/apotheekhogedennen-kerkenbosch

Apotheek de Sluis

Apotheek de Sluis (Driebergen) heeft een uitgiftepunt bij Supermarkt van Dijk. U kunt uw recept inleveren in een afgesloten dropbox. Recepten ingeleverd voor 14 uur in de supermarkt kunnen de dag erop vanaf 15 uur worden afgehaald.

Tevens is het mogelijk om recepten die u via de huisarts bestelt af te halen in de supermarkt, als de huisarts deze digitaal naar Apotheek de Sluis verstuurt. De geneesmiddelen worden discreet verpakt zodat het niet zichtbaar is voor het personeel van de supermarkt.

Daarnaast bezorgt deze apotheek ook van maandag t/m vrijdag in Austerlitz mocht u niet in staat zijn uw geneesmiddelen in de supermarkt op te halen.

Contact: 0343-514849 www.apotheekdesluis.nl

­