Leden van Austerlitz Zorgt kunnen met alle vragen op het gebied van zorg en welzijn terecht bij dorpsondersteuner Marianne Veenema. Bijvoorbeeld vragen die verband houden met gezondheid, hulp in en rond het huis, persoonlijke verzorging, welzijnsdiensten en zoekvragen.

dorpsondersteunerSamen met u bekijkt zij wat de meest handige oplossing voor uw hulpvraag is. 

Marianne is iedere maandag tussen 11 uur en half 12 aanwezig in de foyer van het Dorpshuis. U kunt dan bij haar terecht voor vragen. Maar u kunt haar ook bellen of mailen. Op afspraak komt ze bij u langs. Tel.  06 30 61 04 51 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De dorpsondersteuner doet de indicatiestelling voor de WMO. Zij fungeert als WMO-loket van de gemeente Zeist in Austerlitz voor alle inwoners uit ons dorp.

Vrijwilligers voor bijvoorbeeld vervoer worden ook door haar ingeschakeld. Als er professionals moeten worden ingeschakeld, zoals bij thuiszorg, benadert Marianne Veenema de zorgcoördinator Henriëtte Morselt. 

Marianne maakt deel uit van het dorpsteam, dat verder bestaat uit onze zorgcoördinator (Henriëtte Morselt) en de praktijkondersteuner van een huisartsenpraktijk.