Voorzitter: Jan SMELIK  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-26014290)

Portefeuille: algemeen beleid, vertegenwoordiging intern en extern, Commissie van Advies, contact met Austerlitz' Belang en Dorpshuis, dorpsteam

Secretaris: CHRISTIANNE VAN DEN BROEK (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 0343-491700)

Portefeuille: secretariaat, jaarverslag

Penningmeester: Carl Timmermans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-55891036)

Portefeuille: financiën, ledenadministratie

Bestuurslid: GEA VERMEULEN (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Portefeuille: relatie met de gemeente; jeugd en gezin; Wmo; vrijwilligers

Bestuurslid: CAROL DOHMEN (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Portefeuille: ledencommunicatie; ledenwerving; PR

Bestuurslid: Hans Neijzen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 087-8763257)

Portefeuille: ICT, privacy en data management

­