Voorzitter: Charles Laurey  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-11645012)

Portefeuille: algemeen beleid, vertegenwoordiging intern en extern, Commissie van Advies, contact met Austerlitz' Belang en Dorpshuis, dorpsteam

Secretaris: JOSVANLOOZENOORD (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-51240377)

Portefeuille: secretariaat, jaarverslag, externe relaties, relatie met de gemeente

Penningmeester: Carl Timmermans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-55891036)

Portefeuille: financiën, ledenadministratie

Bestuurslid: GEA VERMEULEN (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Portefeuille: projecten (blue zone)

Bestuurslid: Christianne van den Broek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-41228441)

Portefeuille: communicatie, ledenwerving; PR

Bestuurslid: MADELINE BUIJS (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-10612703)

Portefeuille: jeugd en gezin; privacy, data management, contact dorpsteam