Austerlitz Zorgt heeft een vertrouwenspersoon, waarbij u terecht kunt wanneer u iets in vertrouwen wilt vragen of melden over onze zorgcoöperatie. Dat kan bijvoorbeeld een klacht zijn over een bestuurslid of het dorpsteam, of een vervelende ervaring met één van de vrijwilligers of zorgverleners van Austerlitz Zorgt. Zij zal uw informatie vertrouwelijk behandelen en alleen delen met anderen als u daar toestemming voor geeft.

Hanke Bootsma is de vertrouwenspersoon van Austerlitz Zorgt. Zij is lid van Austerlitz Zorgt. Zij werkt als jurist, coach en trainer in oplossingsgerichte gespreksvaardigheden. Sinds 2016 heeft zij ervaring als vertrouwenspersoon bij verschillende organisaties.

Hoe en waar bereikbaar?

Je kunt Hanke bereiken via haar mobiele nummer 06 588 50 325 of haar een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Haar gegevens zijn ook te vinden op de website van Austerlitz Zorgt.

Wat kan je verwachten?

Een gesprek met Hanke is vertrouwelijk. Zij is onafhankelijk en discreet. Zij kan naar je luisteren en je vragen stellen. Met als doel om de situatie te begrijpen, zodat zij kan meedenken over mogelijke oplossingen.