Vanaf februari 2024 is Hanke Bootsma de nieuwe vertrouwenspersoon voor Austerlitz Zorgt. Zij is er voor leden, vrijwilligers en medewerkers die in vertrouwen iets willen bespreken over onze zorgcoöperatie. Dat kan bijvoorbeeld een vervelende ervaring zijn met een vrijwilliger. Of een klacht over een bestuurslid of het Dorpsteam waarover je liever niet praat met de persoon over wie dat gaat. Het kan ook gaan om vragen over andere lastige situaties of over privé problemen die op de een of andere manier ook te maken hebben met Austerlitz Zorgt.

Wie is onze nieuwe vertrouwenspersoon?

Hanke Bootsma is lid van Austerlitz Zorgt. Zij werkt als jurist, coach en trainer in oplossingsgerichte gespreksvaardigheden. Sinds 2016 heeft zij ervaring als vertrouwenspersoon bij verschillende organisaties.

Wat kan je verwachten?

Een gesprek met Hanke is vertrouwelijk. Zij is onafhankelijk en discreet. Zij kan naar je luisteren en je vragen stellen. Met als doel om de situatie te begrijpen, zodat zij kan meedenken over mogelijke oplossingen.

Hoe en waar bereikbaar?

Je kunt Hanke bereiken via haar mobiele nummer 06 588 50 325 of haar een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Haar gegevens zijn ook te vinden op de website van Austerlitz Zorgt.

Dank

We danken Ingrid de Voogd voor de afgelopen jaren waarin zij vertrouwenspersoon was. Door verhuizing van Ingrid vanuit Austerlitz waren we genoodzaakt een nieuwe vertrouwenspersoon te zoeken. We zijn blij dat Hanke deze rol voor Austerlitz Zorgt op zich wil nemen.