Net weer een heerlijke maaltijd van Austerlitz Eet gegeten. Gerard ,  Jantine en Adri krijgen het toch iedere week  weer voor elkaar een lekkere maaltijd te bereiden. Het is heerlijk om op woensdag niet te koken, zomaar aanschuiven aan je eigen tafel, in je eigen huis. Maar nog fijner zou het zijn om weer samen te eten, in het Hart van Austerlitz. Ik hoop zo dat dit over niet al te lange tijd weer kan! Samen het glas te heffen op elkaars gezondheid! Er hangt weer wekelijks een uitnodiging voor Austerlitz Eet bij Cees en Bastiaan en in het Hart van Austerlitz. Dankzij een van onze vrijwilligers!

Een paar weken geleden was ik jarig en heb ik een taartje laten bakken door Macy Loffeld en Anouk Vermeulen. Macy werkt bij de taartenfabriek en Anouk woont in Austerlitz. Omdat ie zo ontzettend lekker was dacht ik : misschien vinden meer mensen het leuk van hun bakkunsten gebruik te maken. Over een paar weken kunnen jullie met hen kennis maken want dan maken zij een toetje voor Austerlitz Eet. Dus hou de uitnodiging in de gaten. Telefoonnummer Macy : 06-27907547 voor een heerlijke taart.

De bewoners in het Hart van Austerlitz en de Patio’s beginnen al goed te wennen. Iedereen heeft het erg naar de zin en zijn blij dat ze het geluk hebben gehad om deze kans te krijgen. Vooral de bewoners van buiten Austerlitz zijn blij verrast hoe welkom ze zich hier voelen. Gelukkig maar, want door de coronacrisis was en is het niet mogelijk om leuke kennismakingsactiviteiten te organiseren. Maar wat in het vat zit….

Verdriet was er ook : Bep en Piet van Dompzelaar hebben maar heel kort op nummer 4d gewoond. Een paar maanden na elkaar zijn ze overleden. Een gemis voor het hele dorp want wie kende hen niet?

Zo langzamerhand krijgen veel mensen de uitnodiging voor de vaccinaties. Onze chauffeurs staan zo nodig klaar u te rijden. Als u boven de 75 bent en nog geen oproep hebt gehad, is er een mogelijkheid om eerder gevaccineerd te worden. Bel met het vaccinatiepunt : 0800-7070. Wie weet lukt het.

Geniet van het komende voorjaar. Gelukkig valt er nog heel veel te genieten!

Hartelijke groet,  Marianne