P31 shot

Platform31 heeft Jan Snijders geinterviewd over het Hart van Austerlitz en de zorgwoningen. Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Op zaterdag 7 november is het zover. Dan wordt het multifunctionele centrum Hart van Austerlitz officieel geopend. En ook het nieuwe kunstwerk onthuld. Dit kunstwerk wordt gemaakt door Liet Heringa en Maarten Kalsbeek. Het wordt groot en kleurrijk en komt te hangen in de vide van het Dorpshuis, achter de glazen voorgevel. Het zal goed zichtbaar zijn, niet alleen overdag maar - omdat licht ook een rol speelt bij dit kunstwerk - ook als het donker is. Het kunstwerk wordt onder meer mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente, de Vereniging Austerlitz Belang en andere gulle gevers. Voor het laatste stukje is uw bijdrage aan het kunstwerk van harte welkom. U kunt doneren via de crowdfunding pagina https://kunstwerk-austerlitz.kentaa.nl. Iedere bijdrage is van harte welkom!

Zet alvast in uw agenda: op zaterdag 7 november wordt het nieuwe Hart van Austerlitz officieel en feestelijk geopend.

Download hier de afvalkalender voor dit jaar.

Austerlitz Zorgt heeft een vertrouwenspersoon, waarbij u terecht kunt wanneer u iets in vertrouwen wilt vragen of melden over onze zorgcoöperatie. Dat kan bijvoorbeeld een klacht zijn over een bestuurslid of het dorpsteam, of een vervelende ervaring met één van de vrijwilligers of zorgverleners van Austerlitz Zorgt. Zij zal uw informatie vertrouwelijk behandelen en alleen delen met anderen als u daar toestemming voor geeft.

Ingrid de Voogd is onze vertrouwenspersoon. Zij woont in Austerlitz en is lid van Austerlitz Zorgt. Ingrid is huisarts in Zeist. U kunt haar bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Austerlitz Zorgt heeft circa 75 vrijwilligers. Over het algemeen zijn dit geen zware functies. Bijvoorbeeld af en toe iemand ergens naartoe rijden, een klusje doen, of iemand gezelschap houden.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger (u hoeft hiervoor geen lid te zijn), neem dan contact op met Marianne Veenema (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Wim Oerlemans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

­