Op zaterdag 7 november is het zover. Dan wordt het multifunctionele centrum Hart van Austerlitz officieel geopend. En ook het nieuwe kunstwerk onthuld. Dit kunstwerk wordt gemaakt door Liet Heringa en Maarten Kalsbeek. Het wordt groot en kleurrijk en komt te hangen in de vide van het Dorpshuis, achter de glazen voorgevel. Het zal goed zichtbaar zijn, niet alleen overdag maar - omdat licht ook een rol speelt bij dit kunstwerk - ook als het donker is. Het kunstwerk wordt onder meer mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente, de Vereniging Austerlitz Belang en andere gulle gevers. Voor het laatste stukje is uw bijdrage aan het kunstwerk van harte welkom. U kunt doneren via de crowdfunding pagina https://kunstwerk-austerlitz.kentaa.nl. Iedere bijdrage is van harte welkom!

Boost je weerstand en energie!

 Vier gratis lessen op zondag:

- 6 september

- 13 september

- 20 september

- 27 september

Elke keerom 16.00 uur

We gaan samen leuke qigong bewegingsoefeningen doen

in het prachtige Austerlitzse bos (op 1,5 m afstand).

Ontmoetingspunt (op de fiets) om 15.45 :

Kerk, hoek Oude Postweg en Gramserweg 

Daarna fietsen we samen naar de  zandvlakten van Bornia.

IEDEREEN KAN MEEDOEN

Aanmelden bij Alessia: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om zich in te schrijven voor de ALV (alleen leden).

Zet alvast in uw agenda: op zaterdag 7 november wordt het nieuwe Hart van Austerlitz officieel en feestelijk geopend.

Voor de agenda:

De vanwege corona uitgestelde ALV wordt gehouden op 30 september om 19:30 uur in het nieuwe dorpshuis.

teek op nagel

Het is weer in het nieuws: de kans op tekenbeten is in deze periode volop aanwezig.

Twee jaar geleden heeft Austerlitz Zorgt samen met SAS (Stichting Austerlitz Samen) de Austerlitzers voorzien van een tekenkaart. Deze zat ingesloten bij een uitvoerige folder met toelichting. Met zo’n tekenkaart kunt u teken eenvoudig verwijderen.

Wij hebben nog een aantal van deze tekenkaarten over. Mocht u er (nog) een willen hebben, stuur dan een e-mailtje met uw adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan wordt de tekenkaart bij u bezorgd.

Vriendelijke groet,

Coöperatie Austerlitz Zorgt

Jan Smelik (voorzitter)

 

­