Op zaterdag 15 februari verscheen een opinieartikel van Jan Snijders en Jan Smelik in Trouw. Voor een leesbare versie, klik hier.

Zet alvast in uw agenda: op 15 april om 20 uur vindt de Algemene Ledenvergadering van Coöperatie Austerlitz Zorgt plaats. Dan nemen twee bestuursleden van het eerste uur - Jan Snijders en Wim Oerlemans - afscheid. Wij hopen op een grote opkomst.

MFA ext 02

Vanaf 5 februari kunt u zich inschrijven voor de zorgwoningen in het Hart van Austerlitz. Alle informatie kunt u vinden op deze website. Klik boven in het menu op Info Zorgwoningen.

Voor vragen en hulp bij aanmelden kunt u terecht bij Marianne Veenema (06-30 61 04 51).

Op woensdag 5 februari vond een informatiebijeenkomst over de woningen in het Hart van Austerlitz plaats, georganiseerd door Austerlitz Zorgt, WoonStichting Nu Voor Straks, de gemeente Zeist en Woongoed Zeist. Ongeveer 100 geïnteresseerden werden hier door de diverse organisaties bijgepraat over de woningen, de huurprijzen, de toewijzingscriteria, de inschrijfprocedure en -termijnen

Download hier de afvalkalender voor dit jaar.

Austerlitz Zorgt heeft een vertrouwenspersoon, waarbij u terecht kunt wanneer u iets in vertrouwen wilt vragen of melden over onze zorgcoöperatie. Dat kan bijvoorbeeld een klacht zijn over een bestuurslid of het dorpsteam, of een vervelende ervaring met één van de vrijwilligers of zorgverleners van Austerlitz Zorgt. Zij zal uw informatie vertrouwelijk behandelen en alleen delen met anderen als u daar toestemming voor geeft.

Ingrid de Voogd is onze vertrouwenspersoon. Zij woont in Austerlitz en is lid van Austerlitz Zorgt. Ingrid is huisarts in Zeist. U kunt haar bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Austerlitz Zorgt heeft circa 75 vrijwilligers. Over het algemeen zijn dit geen zware functies. Bijvoorbeeld af en toe iemand ergens naartoe rijden, een klusje doen, of iemand gezelschap houden.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger (u hoeft hiervoor geen lid te zijn), neem dan contact op met Marianne Veenema (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Wim Oerlemans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

­