In overleg tussen Stichting Dorpshuis Austerlitz en Austerlitz Zorgt zijn er afspraken gemaakt over de toegang tot activiteiten van Austerlitz Zorgt die in het dorpshuis plaatsvinden.

In het algemeen geldt voor verenigingen die in het dorpshuis samenkomen dat alle leden welkom zijn, ongeacht of zij gevaccineerd zijn of niet. Hiervoor is dus geen coronatoegangsbewijs (CTB) nodig, mits de activiteit in een aparte ruimte plaatsvindt. Voor het gebruik van de horeca / lobby is wel een CTB nodig.

Austerlitz Zorgt is van mening dat haar activiteiten voor iedereen toegankelijk moeten zijn, voor zover de regels ons dit toestaan natuurlijk. Dus ook leden zonder CTB zijn welkom bij bijvoorbeeld het Ommetje, Austerlitz Beweegt en de maandelijkse koffieochtend die we samen met ASZ organiseren.

Er is wel een uitzondering: omdat bij Austerlitz Eet de horecafunctie voorop staat en deze in de lobby zelf plaatsvindt, geldt dat alleen leden met een CTB aan de maaltijden van Austerlitz Eet kunnen deelnemen.

NB: deze afspraken gelden totdat er nieuwe overheidsmaatregelen worden afgekondigd. Als dit consequenties heeft, zullen wij dit weer communiceren met onze leden.

­