Vanaf maandag 7 juni start een nieuwe activiteit van Austerlitz Zorgt: het Ommetje Austerlitz.

Wandelen is goed voor iedereen, het stimuleert de bloedsomloop, versterkt de spieren en prikkelt de geest. Het is nóg leuker om dit samen met anderen te doen. Dat kan binnenkort!

Elke maandagochtend om 11.30 uur start er een wandeling bij de hoofdingang van het Hart van Austerlitz. De wandeling duurt een half uur tot drie kwartier en gaat, mede afhankelijk van het weer, door het bos of het dorp. Onderweg kunt u genieten van de natuur, een goed gesprek of met anderen praten over thema’s als fit zijn, gezond eten, lekker in je lijf zitten, leuke dagbestedingen en nog veel meer.

Dorpsondersteuner Marianne Veenema begeleidt de wandelingen. Iedereen is welkom, met of zonder rollator. Na afloop is het mogelijk samen te genieten van een kopje koffie of thee in het dorpshuis. Dit laatste is voor eigen rekening. Deelnemen aan de wandeling is gratis voor leden, niet-leden betalen €1,00 contant.

Bent u verkouden of heeft u klachten en twijfelt u of deelname een goed idee is, bel vooraf even met Marianne, telefoon 06 30610451.