Graag stellen wij ons nieuwe bestuurslid Christianne van den Broek aan jullie voor. Wij hopen dat zij in april van de ALV goedkeuring krijgt om het bestuur van Austerlitz Zorgt te versterken als opvolger van Lia van Dijk.

Christianne: "Sinds februari 1997 wonen mijn man, Fred Bol en ik in Austerlitz. Onze kinderen zijn hier geboren en naar school geweest. De oudste is inmiddels uit huis en onze dochter volgt later dit jaar. Ik werk als ZZP’er in de rol van  teamcoach, trainer, adviseur en interimmanager voor lokale overheid en gezondheidszorg. Vanuit mijn werk heb ik met veel wethouders, burgemeesters, gemeenten en diverse afdelingen gewerkt. Ik kijk ernaar uit om vanuit het bestuur van Austerlitz Zorgt samen te werken met onze eigen gemeente.

Oorspronkelijk kom ik uit Zeeuws-Vlaanderen. Mijn vader was binnenvaartschipper en zodoende ben ik een schipperskind. In mijn schooltijd moest ik naar een schippersinternaat waar ik 12 jaar heb gewoond. Zo heb ik veel ervaring opgedaan met instanties die voor je zorgen en over je willen beslissen. Dat heeft me een gezonde dosis wantrouwen opgeleverd en de sterke wens om zelf te mogen beslissen over hoe ik leef en werk. Daarom passen de doelstellingen van Austerlitz Zorgt mij heel goed en wil ik me daar graag voor inzetten. Eerder heb ik de iPadcursussen van Austerlitz Online georganiseerd, samen met Sandra de Hoog. Dat was al een erg leuke manier om veel mensen uit ons dorp te leren kennen."

­