Juist in deze tijd speelt televisie een belangrijke rol en daarom breidt Slotstad de komende dagen het aanbod uit van lokale televisieprogramma’s op de kabelkrant. Te beginnen met het programma “Op Slot” waarin Daisy Scholte en Patrick Boone speciaal voor ouderen van Zeist en omgeving een gevarieerd programma brengen met muziek, videoboodschappen en nog veel meer.

Daarnaast wordt ieder uur het weekjournaal Slotstad Actueel uitgezonden. Deze week bevat het interviews over de gevolgen van de coronacrisis voor het Diakonessenhuis, de Amandelhof, een Zeister huisarts, boekhandel Kramer en Van Doorn aan de Slotlaan en het wijkcentrum Het Binnenbos in Kerckebosch.

Ook films uit het archief van het Zeister Historisch Genootschap worden vaker uitgezonden.

In de loop van deze week wordt meer over de programmering bekend en komen er nieuwe programma’s zoals ‘Ouderen beweeg mee”. Voor kinderen tot 12 jaar volgt ‘Kidsbreak Voorleesclub’ en ‘Kidsbreak Knutselclub’ en in samenwerking met Sportief Zeist kunnen kinderen thuis met FitKids in beweging blijven.

Ook worden klassieke concerten uitgezonden en wordt het programma “Kijk!Kunst” herhaalde en is er een gesproken column van Marcel Leenders.

Slotstad TV ontvangt u digitaal op de volgende kanalen: KPN 1467 (vóór NPO 1), T-Mobile 848, Ziggo 40. Bovendien kunt u op uw televisietoestel het radiosignaal ontvangen. Via Ziggo analoog op kanaal 45 en digitaal op kanaal (1)915 (gemeenten Zeist en Bunnik).  

­