Een nieuw en spannend jaar staat ons te wachten.

De bouw van het nieuwe dorpshuis, met nieuwe school en starters/senioren /zorgwoningen gaat nu echt beginnen. Halverwege 2020 zal het klaar zijn zoals de planning nu is. En nu we het daar toch over hebben : Henriette of ik komen u, als u ouder bent dan 70 jaar, in de loop van komende tijd een bezoekje brengen met vragen over uw gezondheid. Graag willen we in kaart brengen hoe de gemiddelde en persoonlijke gezondheidstoestand van de mensen in Austerlitz boven de 70 jaar is. Wij zullen u dan ook de vraag stellen hoe u tegenover het Hart van Austerlitz staat en eventueel belangstelling heeft daar te gaan wonen, over 1 ½ jaar of in de toekomst. Als u al zo snel mogelijk met een van ons daar over wilt spreken: laat dit dan even weten, dan krijgt u voorrang. En als u hierover liever geen bezoek wilt , kunt u dit natuurlijk kenbaar maken als u gebeld wordt.

Ik zoek een aantal mensen die willen praten over een ambassadeurschap per wijk/straat. Is dat zinvol , wat zouden de taken kunnen zijn, met wat voor vragen zou je bij de ambassadeur terecht kunnen enz. Wilt u daarover meedenken? Laat het me weten.

En als u voelt dat eigenlijk wat meer zou moeten bewegen? U bent hartelijk welkom om een proefles bij te wonen bij bewegen voor ouderen op dinsdag van 9 tot 10 of op donderdag van 10.45 tot 11.30.

Hartelijke groet, Marianne

­