Woensdag 12 december werd voor de tweede keer het Kerstdiner van FC Utrecht gehouden. Ik mocht enkele oudere mensen uit Austerlitz  uitnodigen om mee te gaan. In totaal waren we met zes Austerlitzsers.

Wat was het leuk!

We werden rond 17 uur verwelkomd met warme glühwein door de Kerstman zelf. Vanuit een  immense dinerzaal hoorden we muziek van een vrouwenkoor, genaamd het Weduwenkoor. Zij zongen geweldig leuke bekende liederen en zagen er zeer charmant uit. Wim werd door een van de dames gelijk uitgenodigd te dansen en dat liet hij zich geen twee keer vragen.

We hebben heerlijk gegeten! Gerookte zalm vooraf, een heerlijke entrecote met garnituur en een lekker toetje. Tussen de eerste en tweede gang was er een Bingo. We werden bediend  door de spelers van het eerste elftal. En ook nog op de foto geweest met onze eigen Nick Venema!

Het hoogtepunt van de avond was het optreden van Willeke Alberti! Ze was geweldig! Heel veel  liedjes uit de oude doos werden door haar gezongen en meegezongen door het publiek.

Na de koffie mochten we met ons groepje Zeist – Austerlitz nog even de groene mat en het stadion bekijken. De bus stond klaar, kregen nog een zakje met cadeautjes  mee en werden uitgezwaaid door de kerstman. Om elf uur waren we weer thuis! Heel voldaan na een geweldige avond!

Marianne

­